Posted in Thoughts

SOC 66 :)

Well kemaren dan hari ini saya mulai bisa ketawa lagi di kelas

Dan saya sadar

Biarpun di SOC 66 ada rak yang masyaoloh lemot nyebai marmosi

Ada lapteng yang najis tukang cari muka sama guru dan seenaknya sendiri dan selalu minta digorok

Juga ada satu orang lagi yang juga seenaknya sendiri dan berkali kali bikin saya emosi

Tapi kan bukan cuma mereka yang ada di SOC 66

Masih ada Uli si tukang bikin heboh

Ami yang lebaynya minta ampun sampe ditegur Ndog

Enggar yang iseng

Ima yang sabar *aku dah bilang Ma bukan kamu yang nyebai :D*

Ais si bubur

Puri yang alim

Dhian sama Sheila yang cewek banget

Frisko si anak ajaib

Hana yang racetho

Mutek yang kayak cowok

Putri yang kayak anak kecil *piss put :P*

Judith si anak AFS

Fye yang baru bergabung

Serta dua kaum adam Damar dan Bowo yang saking akrabnya udah kayak hombreng

SOC 66 it’s not all about those damn three people

There’s also new friends and old friends whose I know gonna cheer my next 2 years in Padz

Though they’re different with Ichetos

Though I have to adapt with them

Though I have to see those three people everyday and most likely they’re gonna ruin my mood every single day

It doesn’t matter as long as I still have the rest of them to cheer me up 🙂

I know sometimes I make you guys mad, I know sometimes I could be very annoying, I know sometimes I such a jerk

And for that I apologize

Cause from now on, I’m gonna try to enjoy my days and life it as it should be, instead of grieving each day I spend with you guys 🙂

 

Antz,

Starting to enjoy her day with SOC 66 🙂

Advertisements

Author:

An emotionally invested enthusiast of pop culture. Apathetic by design. Aesthetically offensive and eloquently candid. A sentimental heathen.

5 thoughts on “SOC 66 :)

  1. “When you get into a tight place and everything goes against you, till it seems as though you could not hold on a minute longer, never give up then, for that is just the place and time that the tide will turn.” Harriet Elizabeth Beecher Stowe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s